Image

Myyntikoulutus
Myyntikoulutus kestää yleensä joko puolikkaan tai kokonaisen työpäivän. Koulutuksen aikana pureudutaan myynnin saloihin selkeällä ja käytännönläheisellä tavalla. Sisältö räätälöidään teidän yrityksenne tarpeita varten, yrityksenne toiveet ja tavoitteet huomioiden.
Lue lisää
Image
Image
Myyntivalmennus
Myyntivalmennus räätälöidään yrityksesi tilanteeseen ja toimintakenttään sopivaksi. Myyntivalmennus on pitkäkestoisempi valmennus, joka sisällöstä ja tavoitteista riippuen kestää muutaman viikon. Valmennuksen portaat on jaettu omiksi aiheiksi ja jokaiselle aiheelle varataan oma ajankohta. Kunkin aiheen kohdalla perehdytään asiaan teoriatasolla ja tehdään harjoituksia, joiden avulla aihe saadaan sisäistettyä.
Lue lisää

Myynnin koulutuksessa ja valmennuksessa saat apuja ja selkeitä työkaluja käytännön myyntityöhön, asikashankinnan tehostamiseen tai myyntistrategian rakentamiseen.

Kenelle tuotteita ja palveluita tarjoatte, miten tehdä aktiviteetteja tukeva prospektointi, missä ja miten asiakashankintaa tehdään ja miten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Image
Kouluttajasi Petri Lamminheimo
Petri on kouluttanut ja valmentanut sekä uusia että kokeneita myyjiä, puhelinbuukkauksen saloja sekä puhelinmyyjiä. Koulutus rakentuu käytännön esimerkeistä sekä innostavasta ja mukaan tempaavasta tekemisestä.
Tutustu kouluttajaan