Image

Myyntivalmennus
Myyntivalmennus räätälöidään yrityksesi tilanteeseen ja toimintakenttään sopivaksi. Myyntivalmennus on pitkäkestoisempi valmennus, joka sisällöstä ja tavoitteista riippuen kestää muutaman viikon. Valmennuksen portaat on jaettu omiksi aiheiksi ja jokaiselle aiheelle varataan oma ajankohta. Kunkin aiheen kohdalla perehdytään asiaan teoriatasolla ja tehdään harjoituksia, joiden avulla aihe saadaan sisäistettyä.
Image
Myyntivalmennuspolun esimerkkisuunnitelma
  1. Valitaan aiheet, joihin keskitytään ja laaditaan kehitys-, valmennus- ja aikataulusuunnitelma.

  2. Valmennuskerrat toteutuvat muutaman viikon välein. Yhdellä kerralla käsitellään ennakkosuunnitelman mukaisesti 1–2 aihetta. Yksi valmennuskerta kestää 2–4 tuntia, suunnitelman mukaisesti.

  3. Valmennuskertojen välissä valmennettavat treenaavat oppimaansa ja keräävät palautetta omasta tekemisestään suunnitelman mukaisesti.

  4. Tehdään yhteenveto jokaisen kehityksestä ja mahdollisista kysymyksistä.

  5. Kertaus- ja sparrauspäivä muutaman kuukauden kuluttua tiiviimmän valmennusjakson päättymisestä.


Myyntivalmennuksen teho perustuu suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen tekemiseen. Valmennuksen aikana on mahdollista toteuttaa opittua käytännössä ja samalla todellinen mahdollisuus saada palautetta sekä sparrausta.

Myyntivalmentajana toimii kokenut, itsekin huippumyyjänä toiminut Petri Lamminheimo. Tutustu valmentajaan tästä

Mitä myyntivalmennus maksaa?

Valmennuksen hintaan vaikuttavat valmennettavien henkilöiden ja valmennuksen aiheiden määrä.

Esimerkkinä viiden hengen ryhmä, jolle laaditaan aikaisemmin mainitun kaltainen ohjelma ja aikataulu - alk. 3 500 €, alv 0 %.

Image
Kouluttajasi Petri Lamminheimo
Petri on kouluttanut ja valmentanut sekä uusia että kokeneita myyjiä, puhelinbuukkauksen saloja sekä puhelinmyyjiä. Koulutus rakentuu käytännön esimerkeistä sekä innostavasta ja mukaan tempaavasta tekemisestä.
Tutustu kouluttajaan